Nema logike

Zbog čega Petev nije pozvao nijednog igrača najbolje ekipe Premijer lige?

Ivajlo Petev objavio je danas širi popis kandidata za dvije preostale utakmice reprezentacije BiH.
Sport / Nogomet | 29. 10. 2021. u 15:56 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Od utakmica s Finskom i Ukrajinom ovisit će hoće li Bosna i Hercegovina imati šansu plasirat se na Svjetsko prvenstvo i jasno je da izbornik Petev nije želio eksperimentirati sa sastavom.

No, iz cijele Premijer lige BiH Petev je pozvao jednog jedinog igrača, kapetana Tuzla Cityja Ajdina Nukića. Trenutno najbolja ekipa u ligi, i to daleko najbolja, HŠK Zrinjski ostala je bez poziva, iako barem dva igrača ispunjavaju sve kriterije.

I sam Zrinjski na svom Facebooku čisto je naveo kako Josip Ćorluka, koji je ranije pozivan u reprezentaciji, igra u životnoj formi i kako i statistika pokazuje da je vjerojatno najbolji branič u čitavoj ligi.

No, još nelogičnije je nepozivanje Nemanje Bilbije. Kapetan Zrinjskog ima 30 godina i daleko od toga da je prestar za reprezentaciju, a uz to se apsolutno svi, i protivnički igrači i treneri, i novinari, slažu kako je Bilbija trenutno daleko najbolji igrač lige.

O tome zašto nije pozvao Bilbiju Petev je odgovorio u tipičnom stilu, s puno floskula i bez pravog odgovora.

"Pratim cijelu Premijer ligu BiH i znam u svakom klubu tko je dobar. I Džeko i Menalo i Prevljak i Demirović su tu od prvih dana, tako da smatram da su oni bolji, odnosno najbolje što BiH ima kada je riječ o napadačima", rekao je Petev.

 

Kopirati
Drag cursor here to close