Nema Modrića

Özil odabrao najbolju momčad Lige prvaka, tu je i jedan Hrvat

Mesut Özil je na Twitteru objavio svoju idealnu momčad Lige prvaka od igrača koji u njoj igraju ove sezone. U toj momčadi su uglavnom ponajbolji igrači svijeta, a svoje mjesto je pronašao i jedan Hrvat - Ivan Rakitić.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2023. u 23:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mesut Özil u svoje je vrijeme bio jedan od najboljih veznjaka svijeta, a kruna karijere mu je zlato s Njemačkom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. U ožujku ove godine je s 34 godine objavio kraj igračke karijere zbog učestalih ozljeda.

Posljednji klub u karijeri mu je bio Istanbul Basaksehir, a u karijeri je još igrao za Schalke, Werder, Real, Arsenal te Fenerbahče.

Özil je na Twitteru objavio svoju idealnu momčad Lige prvaka od igrača koji u njoj igraju ove sezone. U toj momčadi su uglavnom ponajbolji igrači svijeta, a svoje mjesto je pronašao i jedan Hrvat - Ivan Rakitić.

Odabir Rakitića ne treba čuditi budući da su Ozil i on igrali zajedno u Schalkeu te su od tada veliki prijatelji.

Od ostalih članova njegove idealne momčadi na gol je stavio Manuela Neuera, ispred njega su Antonio Rudiger, Sergio Ramos i Ruben Dias, a veznu liniju uz Rakitića čine Rodri i Eduardo Camavinga.

U napadu su četiri igrača, na krilnim pozicijama su Leroy Sane i Bukayo Saka, a u samom vrhu napada Kylian Mbappé i Erling Haaland.

Kopirati
Drag cursor here to close