Emocije na utakmici

Otac u suzama: ''Nisam ni sanjao da ću ovo izgovoriti''

''Kod Manchester Uniteda umjesto Juana Mate ulazi Charlie Savage''.
Sport / Nogomet | 09. 12. 2021. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United odigrao je 1-1 protiv Young Boysa potvrdivši prvo mjesto u skupini. United je poveo sjajnim golom Masona Greenwooda u devetoj minuti susreta, a izjednačio je Fabian Rieder u 42. minuti. Ipak, osim prolaska 'crvenih vragova' valja istaknuti i jedan zanimljivi detalj, a to je nastup mladog Charliea Savegea.

Spomenuti je inače sin legendarnog Robbiea Savegea, a u igru je ušao u samoj završinici susreta i to umjesto Juana Mate. Njegov otac Robbie bio je prilično emotivan u najavi prije početka utakmice, a u jednom su mu trenutku čak krenule i suze. Upravo je on bio na komentatorskoj poziciji kada je Charlie ulazio u igru.

''Kod Manchester Uniteda umjesto Juana Mate ulazi Charlie Savage. Nikad nisam ni sanjao da ću izgovoriti ove riječi ovdje u Manchester Unitedu. Veliki dan za mog dečka, isplatio se naporan rad. Veliki dan za mene, njegovu majku i obitelj, ponosni smo'', rekao je Savage.

Inače, Robbie Savage je legenda otočkog nogometa, a karijerju je počeo upravo u Manchester Unitedu. U karijeri je još igrao za Crewe, Leicester, Birmingham, Blackburn, Derby County i Brighton.

Kopirati
Drag cursor here to close