Susret Dinamo-AEK

Oštro upozorenje UEFA-e: "Padne li i jedna petarda..."

Predstavnici UEFA-e su na sastanku istaknuli da su "oči cijelog svijeta uprte u ove susrete i to iz potpuno krivih razloga".
Sport / Nogomet | 15. 08. 2023. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici AEK-a i Dinama su na sastanku s UEFA-om uoči utakmice na Maksmiru dobili oštra upozorenja od krovne europske organizacije.

Grčki Newsbomb piše kako je UEFA upozorila klubove da sve mora biti u najboljem redu u obje utakmice.

Predstavnici UEFA-e su na sastanku istaknuli da su "oči cijelog svijeta uprte u ove susrete i to iz potpuno krivih razloga", prenose Sportske novosti

"Ako na stadionu bude osoba bez ulaznice, ako bude zapaljena baklja, ako padne jedna petarda ili ako bude bilo kakvog lošeg ponašanja na terenu ili izvan njega, sve će biti zabilježeno i uslijedit će odgovarajuća kazna", poruka je UEFA-inih službenika.

Isto, poručuje UEFA, vrijedi i za subotnju utakmicu u Novoj Filadelfiji. Grčki portal navodi kako su Hrvati odmah pristali na sve UEFA-ine mjere i istaknuli kako su poduzeli drakonske mjere kako bi na Maksimiru sve prošlo u najboljem redu.

Ako sve bude u redu u Zagrebu, AEK će morati primijeniti iste mjere u subotu na OPAP Areni kako bi sve bilo onako kako treba biti.

Kopirati
Drag cursor here to close