Neredi u Grčkoj

Posljednja skupina navijača priznala krivnju za tučnjavu, ali negiraju upletenost u ubojstvo

Grčka javnost s nestrpljenjem čeka rezultate analize DNA, a odvjetnik obitelji ubijenog rekao je da su dosad prikupljeni dokazi vrlo nejasni i da je iz njih nemoguće zaključiti tko je počinitelj.
Sport / Nogomet | 13. 08. 2023. u 14:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednja skupina od 35 navijača stigla je na ispitivanje pred sud u Ateni. Znaju što ih čeka jer je u posljednja dva dana ispitano 67 Hrvata, 2 Grka i jedan Albanac, protiv kojih su podignute optužnice te im je određen istražni zatvor.

Priznali su krivnju za sudjelovanje u tučnjavi, ali negiraju upletenost u ubojstvo navijača AEK-a, javlja HRT.

Grčka javnost s nestrpljenjem čeka rezultate analize DNA, a odvjetnik obitelji ubijenog rekao je da su dosad prikupljeni dokazi vrlo nejasni i da je iz njih nemoguće zaključiti tko je počinitelj. Obitelj žrtve, poručuje, ne želi da netko bude pogrešno optužen niti da itko ima poseban tretman - želi samo pravdu za svog sina.

Podsjećamo kako je Grčki odvjetnik koji brani nekolicinu navijača u nedavnom istupu kazao kako je policija dobila snimku trenutka ubojstva 29-godišnjeg navijača AEK-a gdje se vidi tijelo muškarca, no ne i lice pa će zbog toga biti teže prepoznati počinitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close