Još samo tri nepoznanice

Ostalo je još šest utakmica baraža

Najveća nepoznanica barem kada je u pitanju Europa je vezana za utakmicu Škotska - Ukrajina. Zbog novonastale situacije susret još nije odigran, ne znamo kada će biti, pa je samim tim veliku upitnik pored susreta pobjedika ovog duela i Velsa.
Sport / Nogomet | 30. 03. 2022. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još malo mjesta je ostalo slobodnih na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ostaju nam još neke utakmice baraža, što kontinentalnog, što interkontinentalnog.

Najveća nepoznanica barem kada je u pitanju Europa je vezana za utakmicu Škotska - Ukrajina. Zbog novonastale situacije susret još nije odigran, ne znamo kada će biti, pa je samim tim veliku upitnik pored susreta pobjedika ovog duela i Velsa. Nezvanično se spominje lipanj kao mjesec kada bi smo definitivno trebali dobiti posljednjeg putnika u Katar iz Europe.

U Južnoj Americi Peru je popunio posljednje mjesto, peto koje vodi u baraž. Na posljednje svjetsko u Rusiju, Peru je stigao baš kroz baraž i dva susreta u kojima je bio bolji od Novog Zelanda. U posljednjem kolu CONMEBOL-a Peru je držao sudbinu u svojim rukama. Sve što su izabranici Ricarda Garece morali uraditi, to je da savladaju Paragvaj na svom terenu. Uspjeli su rezultatom 2:0, oba gola su došla u prvom dijelu zahvaljujući Lapaduli i Yotúnu.

Sada će Peruanci fokusirat na ono što ih čeka u lipnju. To je jedna utakmica, protiv pobjednika meča UAE - Australija. Emirati i Australija igraju 7. lipnja, Peru bolji iz tog meča sedam dana poslije.
Pored ove dvije utakmice, tu je i duel zone Oceanije, Novi Zeland - Solomonski otoci. Domaćin ove utakmice je Grand Hamad stadion u Dohi.

Nakon večerašnjih susreta u CONCACAF zone tabela će biti kompletirana, pa ćemo vidjeti tko ide na četvrto mjesto (Meksiko, USA ili Kostarika) i još jednu utakmicu do Katara, onu kontra boljeg iz duela Novi Zeland - Solomonski Otoci.

Kopirati
Drag cursor here to close