Novi klub

Oršić stigao u Tursku, čeka se službena objava

Oršić je u srijedu tijekom večeri sletio u Istanbul. Navijači i novinari odmah su ga fotografirali i sve se brzo proširilo po društvenim mrežama.
Sport / Nogomet | 29. 06. 2023. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mislav Oršić bi trebao postati novi igrač turskog Trabzonspora. Ono što se danima najavljuje uskoro bi trebalo postati i službeno.

Oršić je u srijedu tijekom večeri sletio u Istanbul. Navijači i novinari odmah su ga fotografirali i sve se brzo proširilo po društvenim mrežama, prenosi Gol.hr. 

Hrvatski napadač proživio je najbolje godine svoje karijere u dresu Dinama, rušio je mnoge velikane europskog nogometa i onda je stigao transfer koji mu je trebao biti kruna karijere.

Otišao je u Southampton i ostvario svoje snove da zaigra u Premier ligi, no Englezi su ga brzo zanemarili i čak prebacili u drugu momčad. Većinom je utakmice gledao s tribina jer je označen kao višak, iako nije dobio ni pravu priliku, čak ni nakon što je Hrvatskoj donio svjetsku broncu u Katru.

Hrvatski trener Nenad Bjelica nedavno je preuzeo turski klub i odmah je izrazio želju za dovođenje Mislava Oršića, kojeg jako dobro poznaje iz njihovih dana na Maksimiru.

Oršić je odabrao destinaciju u kojoj je dobio zagarantiranu minutažu, koja mu je silno potrebna da se vrati u formu i, naravno, u dres hrvatske reprezentacije.

Kopirati
Drag cursor here to close