Ništa od Dinama

I Oršić ima novi klub?

Početkom godine Sveci su isplatili 5,7 milijuna eura odštete Dinamu za Oršića i bilo je posve očekivano da će tražiti dio uloženog, a navodno su se našli na četiri milijuna eura i pružili ruku jedni drugima.
Sport / Nogomet | 28. 06. 2023. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mislav Oršić je na korak od potpisa za turski Trabzonspor.

Jučer su turski mediji plasirali kako je njihov velikan dogovorio sve osobne uvjete s hrvatskim nogometašem, a preostalo je tek da pronađu zajednički jezik sa Southamptonom i dogovore visinu odštete.

Početkom godine Sveci su isplatili 5,7 milijuna eura odštete Dinamu za Oršića i bilo je posve očekivano da će tražiti dio uloženog, a navodno su se našli na četiri milijuna eura i pružili ruku jedni drugima, prenosi Gol.hr

To je sjajna vijest za hrvatskog nogometaša, koji je imao neslavnu epizodu u engleskom nogometu. U dresu Southamptona nije dobio pravu priliku, imao je tek jedan nastup u Premierligi, tako da je rastanak na kraju sezone bio neimenovan.

Odlazi u redove turskog velikana, i to u ruke treneru koji ga jako dobro poznaje. Nenad Bjelica inzistirao je na njegovu dolasku, a čelnici Trabzonspora odlučili su mu ispuniti želju i dovesti hrvatskog nogometaša, prenosi Germanijak.

Za kraj dodajmo da bi Oršić već danas mogao postati novi igrač Trabzonspora.

Kopirati
Drag cursor here to close