Kraj karijere za Megan Rapinoe

Oprostila se jedna od najboljih ikada, ozljeda sve pokvarila

"Najgori mogući ishod. Ne možete uvijek imati savršen kraj", rekla je 38-godišnja Rapinoe novinarima nakon utakmice u kojoj je najvjerojatnije pokidala Ahilovu tetivu.
Sport / Nogomet | 12. 11. 2023. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije planirala, ali je na kraju završilo tako. Nekada najbolja nogometašica na svijetu, Amerikanka Megan Rapinoe, zaključila je svoju profesionalnu karijeru na pomalo tužan način. Jeste utakmica između OL Reign i Gotham FC u američkoj NSW ligi trebala biti oproštajna za Rapinoe, ali nitko nije očekivao da će morati teren napustiti u šestoj minuti.

Jednostavno ozljeda je bila takve prirode, Megan se uhvatila za nogu i jednostavno ostala sjediti na terenu, prije nego što je šepajući napustila teren dok su joj navijači na stadionu Snapdragon u San Diegu priredili standing ovation. Prilikom izlaska ju je čekala Ali Krieger koja se također oprostila nakon ove utakmice. Krieger je bila kapetan protivničke ekipe Gotham FC.

"Najgori mogući ishod. Ne možete uvijek imati savršen kraj", rekla je 38-godišnja Rapinoe novinarima nakon utakmice u kojoj je najvjerojatnije pokidala Ahilovu tetivu. 

Pročitajte još

Rapinoe je debitirala 2002., godine, ima osvojena dva Svjetska prvenstva (2015. i 2019.), Zlatnu loptu (2019.) i zlatnu olimpijsku medalju (2012.) i status koji nadilazi njen sport.

Video: Megan Rapinoe 

Rapinoe je iskoristila svoj uspjeh kao platformu za LGBT+ prava, protiv policijskog nasilja nad crncima u Sjedinjenim Državama, te borbi za jednaku plaću sa svojim suigračima unutar Team USA.

Kopirati
Drag cursor here to close