Sponzorstvo mtela

Odgovor Saveza: Ugovor vrijedi 600.000 KM i klubovi će dobiti dio

Nakon što su klubovi prvoligaši uputili dopis Nogometnom savezu Federacije BiH u kojem odbijaju preuzeti svoje obaveze prema tvrtki :mtel, oglasio se i sam Savez.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2020. u 13:35 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naime, klubovi smatraju da od sponzorstva :mtela jedinu korist ima samo Savez, no u NS FBiH tvrde drugačije. Savez tvrdi da je sklopljen ugovor na tri godine, po 195.000 maraka po sezoni, što ukupno iznosi skoro 600.000 KM.

 ''Značajno je istači da je cjelokupan iznos financijskih sredstava iz ugovora sa m:telom predviđen isključivo za podmirenje troškova klubova u takmičenju m:tel Prve lige FBiH. Ugovor je zaključen prvenstveno iz razloga da se klubovima osigura financijska potpora u natjecanju, a firma m:tel je prvi generalni sponzor natjecanja m:tel Prve lige FBiH od kako se organizira to takmičenje i NS FBiH iskazuje zahvalnost m:telu za ponuđenu a zatim i ugovorenu suradnju i podršku'', stoji u priopćenju Saveza.

 NS FBiH pohvalio se i time da je ovim ugovorom osigurao prijenose na Arena Sport TV, koja se može gledati na cijelome području bivše Jugoslavije, a prva utakmica u prijenosu bit će sudar TOŠK-a i Jedinstva ove subote.

Kopirati
Drag cursor here to close