Sponzorstvo samo na papiru

Pobuna prvoligaša: Nećemo nikoga reklamirati!

Nakon što je tvrtka :mtel postala sponzor i Prve lige Federacije BiH, vjerovalo se da će to natjecanje krenuti ka naprijed.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2020. u 15:57 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međutim, ubrzo se shvatilo da to nije baš tako. Od sponzorstva zasad jedinu korist ima Savez, a klubovi su ogorčeni što do njih dolaze samo obaveze, a ne i beneficije.

 Stoga su poslali na adresu Nogometnog saveza Federacije BiH pismo koje donosimo u cijelosti.

 "U skladu sa dopisom NS FBIH koji je upućen svim klubovima Prve lige FBiH, a u vezi potpisanog sponzorskog ugovora između NS FBiH i sponzora m:tel i naloženih obaveza klubovima koje trebaju biti izvršene do odigravanja utakmica 5. kola, obavještavamo Vas da ne prihvaćamo naložene obaveze, niti sponzorstvo na način kako stoji u spomenutom dopisu.

 Naime, brendiranje na način kako se to traži u dopisu ne možemo izvršiti iz razloga što obim brendiranja i još uvijek ne izdvojena sredstva nisu u realnom odnosu imajući u vidu koliko sredstava klubovi dobiju od drugih sponzora i kakve reklamne usluge im pruže za ta sredstva.

 

Stoga predlažemo održavanje zajedničkog sastanka predstavnika svih klubova Prve lige FBiH sa predstavnicima NS FBiH i mtel-a u što kraćem roku na kojem bi definirali sve detalje oko realizacije potpisanog ugovora.

 Do tada, obavještavamo Vas da nećemo vršiti reklamiranje, niti bilo kakvo brendiranje navedenog sponzora", poručili su klubovi iz Prve lige F BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close