Lijep ambijent

Hercegovački derbi: Podjela bodova je najrealniji ishod utakmice

Sport / Nogomet | 28. 08. 2022. u 09:24 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 7. kolu m:tel Premijer lige BiH na Pecari, FK Velež i NK Široki Brijeg podijelili su bodove odigravši susret bez pogodaka.

Trener gostiju Amar Osim je kazao da je zadovoljan ishodom s obzirom da je utakmica bila "tvrda" i brz puno prilika.

"Lijep ambijent na ovom stadionu koji je akustičan. Utakmica je bila prava prvenstvena i tvrda u kojoj se nikome nije gubilo u kojoj je Široki bio dominantan u prvom poluvremenu, a pred kraj smo mi imali nekoliko situacija. Mogu biti zadovoljan s obzirom na okolnosti, ali šteta što nije bilo pogodaka. Nijedna ekipa nije zaslužila izgubiti, a sve je proteklo u korektnom ozračju. Mi smo gostovali kod prvoplasirane momčadi i ovim bodom moramo biti zadovoljni", kazao je Osim.

Pomoćni trener domaće momčadi Stanko Bubalo je kazao da je ambijent bio jako lijep zbog navijača koji su se vratili na tribine.

Utakmica je bila tvrda s obje strane i jako teška za igranje. Lijepo je bilo vidjeti navijače u velikom broju i njihovim povratkom bila je bolja atmosfera za igranje. Imali smo nekoliko prilika da zabijemo, ali nažalost nismo uspjeli i na kraju nas je Velež s onom jednom prilikom mogao i kazniti. Odigrali smo dobru utakmicu, ali s druge strane je bio jako dobar protivnik koji je odigrao kvalitetno i podjela bodova je najrealniji ishod utakmice – kazao je Bubalo.

U sljedećem kolu Široki gostuje kod Tuzla Citya, dok će Velež na gostovanje kod Sloge iz Doboja.

Kopirati
Drag cursor here to close