UEFA Konferencijska liga

Obavijest za navijače Zrinjskog koji putuju u Poljsku

Navijači HŠK Zrinjski bit će smješteni na južnoj tribini u sektoru 221, a sukladno odluci kluba domaćina prodaju ulaznica organizirat će HŠK Zrinjski.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2023. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica 4. kola UEFA Konferencijske lige Legia - HŠK Zrinjski na rasporedu je u četvrtak, 9. studenoga u 18:45 sati, a sve informacije o ulaznicama za ogled u Varšavi donosimo u nastavku.

Navijači HŠK Zrinjski bit će smješteni na južnoj tribini u sektoru 221, a sukladno odluci kluba domaćina prodaju ulaznica organizirat će HŠK Zrinjski. Cijena ulaznice iznosi 45 KM (100 PLN), a iste će se moći kupiti u ponedjeljak od 13 do 17 sati na blagajni stadiona HŠK Zrinjski.

S obzirom na činjenicu da će sve ulaznice biti personalizirane, iste će se prethodno morati rezervirati slanjem osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta) na mail [email protected] najkasnije do ponedjeljka u 12 sati.

Svi navijači koji dolazak u Poljsku planiraju iz inozemstva ulaznice će moći rezervirati na isti način, a iste će moći preuzeti na dan utakmice u Varšavi.

Kopirati
Drag cursor here to close