Europska liga

Nula na Nou Campu, Rangers razbio Zvezdu

Barcelona je u prvoj utakmici osmine finala Europa lige na Nou Campu odigrala samo 0:0 protiv Galatasaraya, dok je Rangers s uvjerljivih 3:0 bio bolji od Crvene zvezde.
Sport / Nogomet | 10. 03. 2022. u 23:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na domaćem terenu se mučila Barcelona protiv Galatasarayja. Katalonci nisu uspjeli slomiti tursku momčad. Završilo je 0:0 i drama se seli na vrući istanbulski stadion.

Lijepu pobjedu od 2:0 ostvarila je Braga protiv Monaca na domaćem terenu. Portugalci su zabijali na početku (Abel Ruiz u 3.) i na kraju susreta (Vitor Oliveira u 89.).

Veliki korak prema četvrtfinalu napravio je Rangers koji je na domaćem terenu svladao Crvenu zvezdu 3:0. Već nakon 15 minuta bilo je 2:0 za Škote (Tavernier i Morelos), a gosti su u prvom poluvremenu, kod 0:2, propustili realizirati jedanaesterac, javlja SportKlub.

Odličnu i zanimljivu su prvu utakmicu osmine finala Europske lige, u Bergamu, odigrali Atalanta i Bayer iz Leverkusena. Domaći sastav je pobijedio s 3:2.

Nezaustavljivi su za Bayer bili Kolumbijac Muriel i Ukrajinac Malinovskij koji su zaslužni za sve domaće pogotke. Muriel je zabio dva i jednom asistirao, dok je ukrajinski nogometaš postigao jedan pogodak uz dvije asistencije.

No, zaslugama Aranguiza i Diabyja klub iz Leverkusena ima aktivan rezultat kojeg će pokušati nadoknaditi u uzvratu, na domaćem terenu.

Kopirati
Drag cursor here to close