Stara dama nikako da uhvati ritam

Nula Juventusa, crveni Vlahoviću

I čini se kako su igrači sve nervozniji, njihove reakcije, pokreti tijelom to govore. Genoa je čvrsto zatvorila prilaze svom golu, trojka u zadnjoj liniji Vásquez - Bani - De Winter je obavili dobar posao.
Sport / Nogomet | 17. 03. 2024. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Noćna mora za navijače Juventusa se nastavlja. U posljednjih sedam utakmica, ekipa je ostvarila samo jednu pobjedu. I to protiv Frosinonea golom u 95. minuti.

Do Leccea je izgledalo dobro, ekipa je bila u igri za naslov, poslije toga ništa. Allegri kao da se trudi iz tjedna u tjedan da ponudi neki
još lošiji Juventus. I čini se kako su igrači sve nervozniji, njihove reakcije, pokreti tijelom to govore. Genoa je čvrsto zatvorila prilaze svom golu, trojka u zadnjoj liniji Vásquez - Bani - De Winter je obavili dobar posao.

Nije bilo previše teško s obzirom na Juventus bez ideje. U nastavku je to bilo nešto bolje, da Kean nije pogodio stativu u devedesetoj minuti, možda bi čak bilo i dovoljno za pobjedu, ali jeste. Vlahović je su svoju nervozu iskalio na sucu Giui, koji mu je na kraju pokazao drugi žuti karton. Genoa je trenutačno na 12. mjestu, ima 34 boda. Juventus je treći s 59.

Kopirati
Drag cursor here to close