"Istina nekad boli"

Novinar o skandaloznom Ronaldovom intervjuu: On se sam javio

"Istina nekad boli, dugo je razmišljao o tome dok me napokon nije nazvao", kazao je novinar.
Sport / Nogomet | 14. 11. 2022. u 14:42 Bljesak.info
PREVIEW: Cristiano Ronaldo says he feels 'BETRAYED' by Manchester United

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od vodećih engleskih novinara Piers Morgan čovjek je s druge strane novog intervjua Cristiana Ronalda.

Posljednja utakmica engleske Premier lige pred odlazak na pauzu odigrana je u Londonu između Fulhama i Manchester Uniteda, kojem na raspolaganju nije bio Cristiano Ronaldo.

Dobro i profesionalno 

Crveni đavoli slavili su rezultatom 1:2, a slavlje i zadovoljstvo ubrzo im je pokvario Ronaldov intervju koji se pojavio, odnosno neki dijelovi cijelog intervjua koji će biti emitiran u srijedu.

Pročitajte još

Ronaldo je tamo novinaru Piersu Morganu otkrio svoje mišljenje o trenutnom stanju u klubu, ali i o treneru Ericu ten Hagu. Ukratko, nije bilo pozitivno i već se svi pitaju što će sve čuti kad cijeli razgovor, u trajanju od 90 minuta, izađe na vidjelo.

Što se tiče Morgana, on je novinarski odradio svoj posao, ali zanimljivo je kako on osobno nije bio inicijator intervjua, što je i potvrdio medijima.

"Cristiano me zamolio da to napravimo. Jednostavno, nisam ga ništa pitao, on se javio meni. Razmišljao je već neko vrijeme o tome i nije tajna kako je jako frustriran zbog svega što se događa u Manchester Unitedu. Osjetio je potrebu progovoriti. Znao je da će to uzrokovati dosta vatre, ali vjeruje da će napraviti neke promjene i osjetio je da je potrebno to učiniti. Zna da će ga ljudi kritizirali, ali isto tako zna da je ono što govori istina", rekao je Morgan u razgovoru za TalkSPORT te dodao:

Dobro promislio 

"Istina nekad boli, dugo je razmišljao o tome dok me napokon nije nazvao. Svjetsko prvenstvo uskoro počinje i to će mu dati mjesec dana izvan Uniteda, kao što svima daje vremena da im ono što je rekao sjedne. Onda se može vratiti i mogu riješiti stvari između sobe. On voli Manchester United i njegove fanove".

S jedne strane, ako je htio uzdrmati klub, onda je bilo pošteno učiniti to nakon što pauza krene i s te je strane uistinu pokazao kako mu je stalo do kluba.

Ipak, mnogi se neće složiti s onim što je rekao i smatrat će da je zapravo problem njegov već dokazano visoki ego.

Puno više znat će se u srijedu kad izađe cijeli intervju.

Kopirati
Drag cursor here to close