Nije srčani udar

Nove informacije o igraču Rome koji se srušio na travnjak

Liječničke pretrage isključile su srčani udar igrača Rome Evana Ndicke koji se srušio na teren s bolovima u prsima za vrijeme utakmice protiv Udinesea, prenose talijanski mediji.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2024. u 23:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Platforma X /  Evan Ndicka, igrač Rome, iznesen je sa terena u Udinama

Ndicka se srušio na teren s bolovima u prsima u 72. minuti susreta. Liječnička služba je odmah utrčala na teren, nosili su i defibrilator, ali nije korišten.

Bjelokošćanin je iznesen na nosilima pri svijesti i odmah je prevezen u lokalnu bolnicu, a utakmica je prekinuta.

Talijanski mediji prenose kako su pretrage isključile srčani udar. Vjeruje se da je Ndicka ranije tijekom utakmice dobio udarac u prsa, a modrica je izazvala poteškoće s disanjem. 

Kako prenosi Sky Sport 24, Romin trener Daniele De Rossi i kapetan Lorenzo Pellergini posjetili su Ndicka u bolnici, a vodstvo Udinesea poslalo mu je poruku ohrabrenja.

"Sve je u redu, sve je u redu," poručio je De Rossi novinarima okupljenim ispred bolnice, prenosi Hina. 

Obite Evan Ndicka rođen je u Francuskoj 1999. godine, a nastupa za Obalu Bjelokosti premda je ranije igrao za sve mlađe uzraste Tricolora.

Profesionalnu karijeru je započeo u Auxerreu, a punu je afirmaciju stekao u Eintrachtu iz Frankfurta s kojim je prije dvije godine osvojio Europsku ligu. S obalom Bjelokosti prošle je godine osvojio Afrički kup.

Član Rome je lipnja 2023., a dosad je za Vučicu odigrao 19 utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close