Premiership

Nottingham nije izdržao, važni bodovi za Leicester

Nakon mirnog prvog poluvremena, publika je na Anfieldu vidjela čak pet golova u nastavku. Nottingham se uspio dva puta vratiti, ali ne i treći. Ispostavilo se kako je za 25 minuta postignuto pet golova.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2023. u 19:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici subotnjeg programa Premiershipa, Fulham je pobijedio Leeds United s 2:1 upisavši drugu uzastopnu pobjedu dok je Leeds doživio treći poraz u nizu.

Sva tri gola pala su u drugom dijelu susreta. Fulham je poveo u 58. minuti golom Harryja Wilsona, a na 2:0 je povisio Andreas Pereira u 72. minuti. Tračak nade gostima donio je Fulhamov Joao Palhinha autogolom deset minuta prije kraja susreta. Lopta se nesretno od Portugalca odbila u mrežu, nakon što je pucao Patrick Bamford.

Nakon mirnog prvog poluvremena, publika je na Anfieldu vidjela čak pet golova u nastavku. Nottingham se uspio dva puta vratiti, ali ne i treći. Diogo Jota je osigurao prvu prednost Liverpoola, ali Redsi nisu dugo vodili, tek četiri minute. Neco Williams je uz malo sreće vratio utakmici na rezultatski početak. U 55. minuti je već 2:1 za Liverpool, ovaj put je ponovo pogodio Jota. Morgan Gibbs-White vraća u život popularne "Šumare", ali Mohamed Salah na dvadeset minuta prije kraja zabija za ispostaviti će se slavlje Liverpoola. Ispostavilo se kako je za 25 minuta postignuto pet golova.

Leicester City se grčevito bori za opstanak i danas je dohvatio tri boda nakon preokreta. Wolverhampton je vodio od 13. minute golom Cunhe, ali je do poluvremena Iheanacho realizirao penal. Na kraju je Castagne bi čovjek odluke.

Crystal Palace i Everton pružili su skromnu predstavu odigraviš 0:0, dok su Brentford i Aston Villa remizirali 1:1. Domaće je u vodstvo u 65. minuti doveo Ivan Toney, no bod gostima donio je u samoj završnici Douglas Luiz.

Kopirati
Drag cursor here to close