Nema imperativa

Nogometaši Dinama otputovali u London, nadaju se senzaciji

Nogometaši Dinama jutros su otputovali u London na zadnju i ključnu utakmicu grupne faze Lige prvaka koju Modri igraju sutra protiv engleskog velikana Chelseaja.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2022. u 15:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo se uoči zadnje utakmice nalazi na zadnjem mjestu u skupini, a porazom od Milana u prošlom kolu Modri su se oprostili od prva dva mjesta u Ligi prvaka, ali još ostaje vjerovati kako mogu do trećeg mjesta i Europa lige.

Za treće mjesto Dinamu treba još jedna senzacija, pobjeda nad Chelseajem uz poraz Salzburga koju gostuje na San Siru kod Milana.

Dinamo u London stiže nakon prvog poraza ove sezone u domaćem prvenstvu, a ni forma im nije najbolja u zadnjih nekoliko utakmica. Modri su u pretrpanom listopadu odigrali sedam utakmica, a upisali su samo dvije pobjede, nad Belupom i Varaždinom.

Ipak, trener Ante Čačić odmah je nakon poraza u Osijeku poručio kako se njegova momčad još nije predala te će tražiti senzaciju u Londonu:

"Chelsea? Svima je jasno da je domaćin favorit, ali u nogometu nema predaje. Moramo izvući što više. Siguran sam da će dečki učiniti sve da budemo na pravom nivou", rekao je trener Modrih. prenosi HRT.

U prvom ogledu ove dvije momčadi na otvaranju Lige prvaka Modri su senzacionalno slavili s 1:0 na rasprodanom Maksimiru, ali sutra ih čeka momčad koja se pod novim trenerom Potterom brzo vratila na pobjedničke staze te osigurala prvo mjesto u skupini.

Susret je na rasporedu sutra od 21 sat, a u isto vrijeme igra se i dvoboj Milana i Salzburga.

Kopirati
Drag cursor here to close