Oštra kritika za Kovača

"Nismo bili sigurni treniramo li nogomet ili za Tour de France"

"Pod Kovačem smo morali voziti bicikle 40 minuta prije treninga i nakon njega. U jednom trenutku smo posumnjali u trenerove trening metode", prisjetio se bivši veznjak Bayerna Javi Martinez.
Sport / Nogomet | 30. 01. 2022. u 00:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na naslovnici njemačkog Sport Bilda objavljena je kritika na račun bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača, a odnosi se na vrijeme kad je trenirao Bayern.

Oglasio se Javi Martinez, koji je boje Bayerna branio između 2012. i 2021. godine prije transfera u Qatar SC.

Martinez ima puno lijepih uspomena na period proveden u redovima bavarskog giganta, a nekoliko loših veže uz hrvatskog trenera.

"Pod Kovačem smo morali voziti bicikle 40 minuta prije treninga i nakon njega. U jednom trenutku smo posumnjali u trenerove trening metode", prisjetio se Martinez u twitch-stramu sa španjolskim novinarom Gerardom Romerom, donose Sportske novosti.

"Došli smo do te faze da više nismo bili sigurni pripremalo li se za ligaške utakmice ili za Tour de France", dodao je Martinez o Kovaču koji je morao napustiti klupu minhenskog kluba u studenom 2019. godine, godinu i 4 mjeseca nakon dolaska na klupu.

Podsjećamo, još ranije su nezadovoljstvo Kovačevim metodama u Bayernu izrazili neke klupske zvijezde poput Thomasa Müllera, a hrvatski trener trenutno je bez angažmana nakon smjene u Monacu.

Inače, Javi Martinez je u Bayernu odigrao 268 natjecateljskih utakmica, a ukupno je osvojio devet naslova njemačkog prvaka i dvije Lige prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close