Europska liga

Nijemci i Talijani eliminirali Engleze, Bayer i dalje bez poraza u sezoni

Ugledni engleski ligaši Liverpool i West Ham eliminirani su u četvrtinalu Eurposke lige. Redse je izbacila Atalanta, dok su Apotekari, i dalje bez poraza u sezoni, bili ukupno bolji od Čekićara.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2024. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrane su uzvratni dvoboji četvrtine finala Evropa lige nakon kojih su poznati sudionici polufinala, a ni u večerašnjim utakmicama nije nedostajalo uzbuđenja.

Liverpool je nakon katastrofalne prve utakmice i poraza na Anfieldu od Atalante 0:3 u Bergamu tražio čudo.

Dobro je počelo za Redse, poveli su 1:0 u semdoj minuti golom Salaha s bijele točke, nakon čega je malo tko vjerovao da će to biti jedini pogodak na utakmici.

Imali su Redsi prilika, imala je i Atalanta posebno u drugome dijelu, ali ostalo je 0:1 i Atalanta sa ukupnih 3:1 ide u polufinale Europske lige.

Dvoboj između West Hama i Bayer Leverkusena završen je rezultatom 1:1, tako je Bayer Leverkusen nastavio niz bez poraza ove sezone u svm natjecanjima, a s ukupnih 3:1 izabcio je West Ham i prošao u polufinale.

Prvo je Michail Antonio pogodio za Čekićare u 13. minuti, a poravnao je Jeremie Frimpong na asistenciju Josipa Stanišića u 89. minuti. 

Sažetak utakmice POGLEDATI OVDJE

Kopirati
Drag cursor here to close