U sudačkoj nadoknadi dva gola

Nestvaran preokret Atletico Madrida

U prvoj minuti dodatka Luis Suarez puca iz sjajne šanse, golman brani, ali otpadak u mrežu šalje Angela Corree. U trećoj minuti nadoknade kompletiran je veliki povratak i preokret, Mario Hermoso se za to pobrinuo.
Sport / Nogomet | 23. 01. 2022. u 00:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki pomalo nevjerojatan preokret napravili su nogometaši Atletico Madrida. Valencija je činilo se imala sve u svojim rukama. Lijepu prednost od dva gola sve do 64.minute. A onda je sve krenulo nekako naopako. Ta dva gola prednosti Valencija je izgradila zahvaljujući golovima koje su postigli Yunus Musah (25) i Hugo Duro minutu prije kraja prvog poluvremena. Kako je utakmica prolazila činilo se da Atletico samo čudom može izbjeći poraz, a onda se to čudo dobilo.

Prvo je Cunha u 64. minuti prepolovio zaostatak, a onda je došla nevjerojatna završnica.U prvoj minuti dodatka Luis Suarez puca iz sjajne šanse, golman brani, ali otpadak u mrežu šalje Angela Corree. U trećoj minuti nadoknade kompletiran je veliki povratak i preokret, Mario Hermoso se za to pobrinuo. Sada Atletico ima 36 bodova, četiri manje od Betisa uz utakmicu manje.Valencia je u slabom nizu s tri poraza u posljednja četiri susreta i na devetom je mjestu.

Za razliku od Atletico Madrida, Sevilla nije uspjela osvojiti više od boda protiv Celte Vigo.S tim da su i ovdje gosti vodili 0:2. U 37. je zabio Franco Cervi, a tri minute kasnije Iago Aspas. U 71. minuti Papu Gomez sjajnim udarcem iz daljine pogađa 1:2. Bod Sevilli je osigurao tri minute kasnije Oliver Torres. Gosti su opasno živjeli na devet minuta prije kraja kada isti igrač pogađa stativu.

Villarreal je bio siguran kontra Mallorce, a sve je krenulo od autogola Franca Russa. Posao su kasnije završili Trigueros i Parejo.

Cadiz je u gostima uzeo tri boda. Negredo i Sanchez su bili junaci gostujućeg trijumfa protiv Levanta.

Kopirati
Drag cursor here to close