Od 40. minute

Betis i Sevilla nastavljaju danas bez gledatelja

Sport / Nogomet | 16. 01. 2022. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Susret osmine finala Španjolskog nogometnog kupa, sraz gradskih rivala Betisa i Seville koji je prekinut u subotu navečer u 40. minuti pri rezultatu 1-1 nakon što je igrač Seville Joan Jordan pogođen plastičnim štapom u glavu, bit će nastavljen u nedjelju od 16 sati bez prisutstva gledatelja.

  

Susret osmine finala Španjolskog nogometnog kupa, gradski derbi između Betisa i Seville prekinut je u 40. minuti kod rezultata 1-1 jer je jedan od navijača Betisa nakon pogotka za izjednačenje njegove momčadi bacio štap na travnjak i njime pogodio igrača Seville Joana Jordana u glavu.

Sudac Ricardo de Burgos Bengoechea odmah je prekinuo susret, igrači Seville odmah su se povukli u svlačionicu, dok su domaći pokušali nagovoriti suca da se dvoboj ipak nastavi, ali bezuspješno.

Inače, Sevillu je u vodstvo doveo Alejandro Gomez u 35. minuti. Nabil Fekir je udarcem izravno iz kornera poravnao na 1-1, a dok je sa suigračima slavio taj pogodak jedan neodgovorni navijač je s tribine iza gola bacio štap i vjerojatno nehotice pogodio Jordana.

Kopirati
Drag cursor here to close