U Africi još vrijedi gol u gostima

Neredi nakon što je Nigerija ostala bez plasmana na SP

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka na Nacionalnom stadionu u Abuji došlo je do izljeva bijesa domaćih navijača.Oni su upali na travnjak, rušili reklamne panoe i klupe obiju momčadi, te se sukobili s policijom koja je upotrijebila suzavac
Sport / Nogomet | 30. 03. 2022. u 01:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon neuspjeha u AKN, došao je još jedan. U pomalo čudnoj situaciji koji su navijači Nigerije teško prihvatili. Prva utakmica između Gane i Nigerije je završila bez pobjednika 0:0, druga 1:1, ali kako Međunarodna nogometna organizacija nije još poništila pravilo gola u gostima, Gana je na osnovu toga ostvarila veliki cilj.

Partey je postigao gol u desetoj minuti koji je na kraju se pokazalo bio zlata vrijedan za Ganu. Nigerija je uspjela doći do izjednačenja Troost-Ekong je relalizirao jedanesterac u 22.minuti. Međutim do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka na Nacionalnom stadionu u Abuji došlo je do izljeva bijesa domaćih navijača.

Oni su upali na travnjak, rušili reklamne panoe i klupe obiju momčadi, te se sukobili s policijom koja je upotrijebila suzavac.Igrači Gane bili su prisiljeni potražiti zaklon i nastaviti slavlje izvan terena.Utakmicu je s tribina pratilo 60.000 navijača, od čega je samo malen broj bio navijača Gane. Navodno su neki od njih također napadnuti, ali zasad nema izvještaja o ozlijeđenima.

Video: Naredi nakon utakmice 

 

Kopirati
Drag cursor here to close