Nije moglo proći bez

Neredi na utakmici Srbija - Crna Gora

Gostujući su navijači opet počeli lomiti stolice i bacati ih na redare, ali i na navijače na zapadnoj tribini. Neki su se probili do atletske staze.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2023. u 00:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marakana ili kako se službeno zove, stadion Rajko Mitić nije bio ispunjen onako kako to zna biti kada su u pitanju presudne utakmice reprezentacije Srbije. Iako je ovaj protiv Crne Gore bio upravo takav. Jer je vrlo vjerojatno odlučio putnika na Europsko prvenstvo. Srbiji još nedostaje bod, ali realno teško će ostati bez bodova u posljednjem susretu protiv Bugarske.

Sjeverna tribina je bila poprilično prazna, južna jednim dijelom. Svoje mjesto su imali na stadionu i navijači Crne Gore, izolirani u jednom kavezu. Nakon gola Jovetića za 1:1, navijači Crne Gore su upalili baklje i slomili nekoliko stolica koje su bacali prema navijačima Srbije.

Video: Neredi na utakmici Srbija - Crna Gora 

Situacija se ubrzo smirila, ali se ponovo zakomplicirala u drugom poluvremenu. Nakon drugog gola Srbije. Netko od prisutnih redara koji je bio blizu ograde je uspio skinuti jednu od zastava Crne Gore nakon čega je došlo do nereda. Do bliskog kontakta navijačkih skupina nije došlo.

Video: Neredi na utakmici Srbija - Crna Gora 

Gostujući su navijači opet počeli lomiti stolice i bacati ih na redare, ali i na navijače na zapadnoj tribini. Neki su se probili do atletske staze. Domaća publika njihov je performans popratila povicima ‘‘Šiptari, Šiptari‘‘, a srpski kapetan Dušan Tadić pogotkom za konačnih 3:1.Crnogorske su navijače nakon toga okružili brojni pripadnici policije koji su spriječili nastavak sukoba.

Kopirati
Drag cursor here to close