Nakon Mađarske

Stojković: Imate dane kada lopta neće u gol

"Imate dane kada lopta neće u gol. Kako? Zašto? Nemam pojma. Proslavili smo njihovog golmana"; rekao je Piksi
Sport / Nogomet | 15. 10. 2023. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Srbije je poražena od Mađarske drugi put u ovom ciklusu kvalifikacija i sada ima deset bodova na drugom mjestu.
Tri manje od Mađarske, dva više od Crne Gora koja je naredni protivnik.

Protiv Mađarske je Piksi Stojković eksperimentirao u prvom dijelu, kasnije je poslao na teren Tadića i Filipa Kostića. Srbija jeste imala svoje prilike, dva gola su poništena, dva puta su njeni igrači pogađali okvir gola, ali je svoju večer imao i golman Mađarske Denes Dibusz.

Nakon utakmice legendarni bivši nogometaš Dragan Stojković Piksi, koji je trenutno izbornik Srbije, bio je praktički u šoku zbog silnih promašaja svoje momčadi:

"Nije to toliko loše izgledalo, osim ovih grešaka što smo napravili. U drugom poluvremenu smo se vratili, pojačali napad do maksimuma. Imate dane kada lopta neće u gol. Kako? Zašto? Nemam pojma. Proslavili smo njihovog golmana"; rekao je Piksi pa objasnio svoje taktičke zamisli u prvom poluvremenu.

"Imamo mnogo važniju utakmicu u utorak, nego što je ova bila, uz sav respekt protivniku. Ideja je bila da krenemo s četvoricom u zadnjoj liniji, a s petoricom u veznom redu, s Mitrovićem gore. Nije to toliko loše izgledalo, osim ovih grešaka koje smo napravili. U drugom poluvremenu smo se vratili, pojačali napad do maksimuma. Srbija je izgledala dobro, pripreme smo odradili u maksimumu, tako da nemam što da zamjerim igračima.

Ako gledate statistiku ništa vam neće biti jasno. Jer po statistici smo vidjeli dominantnu Srbiju, a slavila je Mađarska. Previše šansi smo propustili.Sve elemente koje se trudimo da pokažemo, mi smo pokazali. Izgleda da ćemo mi u ovim kvalifikacijama da proslavimo njihovog golmana. Teško mi je pao poraz jer ekipa nije to zaslužila", zaključio je Stojković.

Kopirati
Drag cursor here to close