Ludnica u Frankfurtu

Neopisivo: Navijači Eintrachta u transu jurnuli na teren Waldstadiona

Navijači Eintrachta burno su proslavili prvo finale nakon 42 godine, nakon što su spektakularno nadjačali domaće navijače na Camp Nou, sinoć su uz baklje i pjesmu utrčali na teren te pokazali da su jedna od najjačih navijačkih skupina u Europi.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2022. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Eintracht Frankfurta plasirali su se u finale Europske lige te će u Sevilli 18. svibnja igrati svoje prvo finale u europskim natjecanjima nakon 42 godine čekanja. Tamo ih čeka Glasgow Rangers.

Napadač Frankfurta Ansgar Knauff bio je oduševljen prolaskom u finale:

"Ovo je neopisivo. Teško je pronaći riječi koje bi opisale ovaj trenutak. Čista emocija, nakon utakmice su navijači utrčali na teren, ovi trenuci su nezaboravni. Jednostavno predivno".

Navijači Eintrachta burno su proslavili prvo finale nakon 42 godine, nakon što su spektakularno nadjačali domaće navijače na Camp Nou, sinoć su uz baklje i pjesmu utrčali na teren te još jednom pokazali da su jedna od najjačih naviijačkih skupina u Europi.

"Osjećam se iznimno sretno zbog ovoga što smo napravili. Imali smo nevjerojatan put do finala. Navijači su odlični. Sada imamo još samo jedan korak do onoga što želimo, a to je trofej", rekao je veznjak Sebastian Rode, koji je na utakmici protiv West Hama nosio kapetansku traku.

Kopirati
Drag cursor here to close