Poniženje za domaćina

Odakle 30.000 navijača Eintrachta na Camp Nou?

"Osjećam se posramljeno zbog toga što se dogodilo na tribinama. To je bilo ponižavajuće. Poduzet ćemo sve mjere povodom toga," rekao je Barcelonin predsjednik Joan Laporta.
Sport / Nogomet | 15. 04. 2022. u 01:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatnu atmosferu napravili su navijači Eintrachta na stadionu Camp Nou. Prema nekim procjenama, bilo ih je između 25-30000 što je krajnje čudno, s obzirom da je gostima trebalo pripasti 5000 ulaznica prema UEFA-inim propisima.

Kako takva situacija nije česta na stadionu Barcelone, domaći navijači su bili prije svega iznenađeni, razočarani, ali i bijesni. Jer je bilo vidljivo da skoro u svakom dijelu stadiona postoje manje ili veće grupice navijala Eintrachta u bijelim majicama.

Čak su domaći navijači, u znak protesta zbog velikog broja gostujućih pristalica, napustili svoja mjesta na stadionu na poluvremenu i vratili se 10-20 minuta nakon početka drugog poluvremena.

Španjolski mediji su naravno nakon utakmice zatražili objašnjenje od ljudi iz Barcelone o tolikoj količini karata koje su bile dostupne gostima.Čelnici katalonskog kluba tvrde da su Nijemci ulaznice kupovali na sve moguće načine te koristili alternativne načine kupnje. Od kupovine na tuđe ime, preprodaje, do uzimanja ulaznica odnosno mjesta domaćim navijačima sa sezonskim ulaznicama kojih nije bilo na utakmici.

Barcelonin predsjednik Joan Laporta je poprilično ljut: "Ono što se dogodilo na tribinama je sramota i ne smije se ponoviti. Nismo mogli pobijediti. Svi smo tužni i ljutiti zbog poraza, ali to se mora prihvatiti. Osjećam se posramljeno zbog toga što se dogodilo na tribinama. To je bilo ponižavajuće. Poduzet ćemo sve mjere povodom toga".

Video: Navijači Eintrachta na ulicama Barcelone 

 

Kopirati
Drag cursor here to close