Bundesliga

Neočekivani poraz Bayerna; Haaland samljeo Vukove u Wolfsburgu

Nogometaši Mainza ostvarili su u subotu neočekivanu domaću 2:1 pobjedu protiv Bayerna i tako odgodili slavlje Bavaraca. Bayernu nije pomogao ni povratak Roberta Lewandowskog koji je u petoj minuti sučevog dodatka ublažio poraz prvaka.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2021. u 23:28 Bljesak.info/H

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Mainza ostvarili su u subotu neočekivanu domaću 2:1 pobjedu protiv Bayerna i tako odgodili slavlje Bavaraca, koji su pobjedom u ovom susretu mogli i matematički osigurati deveti uzastopni naslov prvaka Njemačke.

Burkardt je u 3. minuti donio prednost Mainzu, a Quaison je u 37. donio dva gola prednosti momčadi koja se do nedavno borila za opstanak, a s tri uzastopne pobjede se probila do 12. pozicije.

Bayernu nije pomogao ni povratak Roberta Lewandowskog koji je u petoj minuti sučevog dodatka ublažio poraz prvaka.

Andrej Kramarić je bio strijelac za Hoffenheim koji je odigrao 1:1 na gostovanju u Freiburgu.

Hrvatski reprezentativac je u 40. minuti glavom postigao pogodak za vodstvo Hoffenheima, a u 81. minuti izjednačio je Grifo. Ermedin Demirović igrao je za Freiburg do 90. minute.

Wolfsburg je ugostio Borussiju Dortmund i doživio treći poraz u posljednje četiri utakmice, a za to se pobrinuo Erling Haaland.

Prvi od svoja dva pogotka postigao je u 12. minuti, a za konačnih 2:0 u 68. minuti. Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo igrao je za Wolfsburg od 65. minute.

Union je u Berlinu s 3:1 pobijedio Werder uz tri pogotka Finca Joela Pohjanpale u kojima je veliku ulogu imao i hrvatski napadač Petar Musa, asistent za drugi i treći gol. Jedini pogodak za goste postigao je Gebre Selassie u 82. minuti.

Werder je doživio sedmi uzastopni poraz i kompromitirao svoju poziciju u borbi za ostanak u Bundesligi.

U pobjedi Bayera iz Leverkusena nad Eintrachtom od 3:1 strijelci su bili  Leon Bailey (70.),  Lucas Alario (80.) i  Kerem Demirbay (90+1.), dok je André Silva (90.) bio strijelac za goste.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close