Bundesliga

Schalke se oprostio od Bundeslige; Bayern na korak do naslova

Arminia Bielefield je na svom stadionu slavila protiv Schalkea rezultatom 1:0 te tako zadržala šanse za ostanak u ligi, dok su goste iz Gelsenkirchena gurnuli u drugu ligu i to prvi put nakon sezone 1987./88.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2021. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Njemačkoj Bundesligi danas su odigrane četiri utakmice 30. kola, Bayern je iskoristio kiks Leipziga i došao na korak do obrane naslova, a Schalke je potvrdio kartu za niži rang.

Arminia Bielefield je na svom stadionu slavila protiv Schalkea rezultatom 1:0 te tako zadržala šanse za ostanak u ligi, dok su goste iz Gelsenkirchena gurnuli u drugu ligu i to prvi put nakon sezone 1987./88. Strijelac jedinog gola bio je Klos u 50. minuti.

FC Koln je Rhein – Energie stadionu iznenađujuće slavio protiv RB Leipziga rezultatom 2:1. Strijelac oba gola za domaćine bio je Hector u 46. i 60. minuti, dok je za goste pogodio Haidara u 59. minuti.

Bayern je u derbiju kola pobijedio Bayer Leverkusen rezultatom 2:0.

Bavarcima su pobjedu donijeli Choupo – Moting u 7. i Kimmich u 13. minuti, a s obzirom na kiks Leipziga, Bayern je četiri kola do kraja pobjegao Bikovima 10 bodova.

Eintracht Frankfurt je na Deutsche Bank Parku bio bolji od Augsburga rezultatom 2:0. Orlove je u vodstvo doveo Hinteregger u 37. minuti, a pobjedu je potvrdio Silva u 58. minuti.    

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close