Nakon crvenog kartona Urugvajca

Navijači ljuti, Klopp brani Nuneza

"Darwin se iskazao prošlog tjedna i zato je u prvom sastavu. Protivnik ga je provocirao, ali to je definitivno bila kriva reakcija. Bio je to čisti crveni karton", kaže Klopp
Sport / Nogomet | 16. 08. 2022. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crveni karton koji je dobio igrač Liverpoola Darwin Nunez poprilično je revoltirao navijače Reedsa, posebno što je na kraju njihova momčad osvojila samo bod u susretu s Crystal Palaceom. Nunez je u 57. minuti zaradio crveni karton nakon što glavom namjerno udario Joachima Andersena.

Urugvajac je ovog ljeta došao iz Benfice u transferu vrijednom 75 milijuna eura, a koji može narasti na 100 ako se ostvare razni bonusi. Za sada, nakon priprema i početka sezone, nije oduševio navijače, a postao je i prvi igrač Liverpoola u Kloppovoj eri koji je dobio izravni crveni karton zbog ‘nasilnog ponašanja‘, kako se specificira udarac glavom protivnika što je Nunez napravio.

Nakon utakmice novinari Sky Sportsa su postavili pitanje Jurgenu Kloppu, zbog čega je stavio Nuneza u početnih jedanaest, što je poprilično iznerviralo njemačkog stručnjaka.

"Zato što nemamo drugog napadača. Ne mogu vjerovati da me to pitate nakon što ste proučili sastave. Darwin se iskazao prošlog tjedna i zato je u prvom sastavu. Protivnik ga je provocirao, ali to je definitivno bila kriva reakcija. Bio je to čisti crveni karton. Nažalost, on će sada biti suspendiran na nekoliko utakmica što nije dobro za nas. Još nisam razgovarao s njim o ovome što je napravio, ali naravno da hoću. U prvi trenutak nisam najbolje vidio što se dogodilo, pitao sam suradnike na klupi i oni su rekli da je bio crveni karton. Kasnije sam vidio snimku i to je bilo za crveni karton".

Kopirati
Drag cursor here to close