Ne da na svoje

Klopp: Potpuno sam uvjeren u Nunezov potencijal

"To je tako s napadačima. Promašio je jednu izglednu priliku i odmah su se pojavili nervozni kritičari i vuču: o moj Bože, što je to promašio. Ja vam mogu obećati kako će takvih promašaja biti još", kazao je Klopp.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2022. u 23:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jurgen Klopp, trener Liverpoola, branio je svog novog napadača za kojeg je ovo ljeto izdvojio enorman iznos. Naime, Darwin Nunez (23) odigrao je loše u svom prvom nastupu za klub s Anfielda.

U pripremnom susretu igranom u Bangkoku pred 50.000 gledatelja, Manchester United je porazio najvećeg rivala Liverpool sa 4-0, a ljubitelji nogometa su 'razapeli' na društvenim mrežama urugvajskog napadača, a razlog je loša predstava, ali i jedan veliki promašaj.

Kritike na račun Nuneza nisu najbolje sjele treneru Redsa.

"Nisam uopće zabrinut, to što o njemu misle nakon samo jedne utakmice, to nije bitno za nas. To su sve šale na račun nakon lošeg poteza. Sve su to igre između navijača. I naši navijači rade isto za igrače Manchester Uniteda", kazao je proslavljeni njemački strateg.

Nunez dolazi u Premier ligu na velika vrata, s titulom najefikasnijeg napadača u portugalskoj ligi prošle sezone, prosječno postiže 1.2 gola svakih 90 minuta, a za Benficu je ukupno odigrao 85 utakmica i postigao 48 golova.

"Jedina važna stvar je kako ja vidim svog napadača, a ja u ovom trenutku ne mogu biti mirniji. Potpuno sam uvjeren u njegov potencijal. Uopće nije bitno koliko smo ga platili", rekao je Klopp.

"To je tako s napadačima. Promašio je jednu izglednu priliku i odmah su se pojavili nervozni kritičari i vuču: o moj Bože, što je to promašio. Ja vam mogu obećati kako će takvih promašaja biti još", kazao je Klopp nakon jednog 'kolosalnog' promašaja Nuneza protiv Manchester Uniteda.

Kopirati
Drag cursor here to close