Fulham dva puta vodio

Mitrović nezaustavljiv, Liverpoolu samo bod

Liverpool je do izjednačenja stigao tek u 64.minuti, na prizemnu loptu Salaha najbolje je reagirao Nunez. Mnogi su naravno u tom trenutku očekivali preokret, ali je onda Virgil van Dijk skrivio jedanesterac.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2022. u 16:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici subotnjeg programa prvog kola Premiershipa, Fulham i Liverpool su remizirali odigravši 2:2. U vrlo zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici, gledali smo obračn dvostrukog strijelca Mitrovića kod Fulhama i Darwin Nuneza novajlije Redsa.

Kako su se stvari ravijale na terenu, rekli bi smo da su u Liverpoolu zadovoljniji osvojenim bodom. Fulham je bolju igru u prvom dijelu kapitalizirao golom centarfora Mitrovića na ubacivanje Tetea. Imao je Fulham dobru priliku kada je Neeskens Kebano pogodio stativu kod 1:0. 

Liverpool je do izjednačenja stigao tek u 64.minuti, na prizemnu loptu Salaha najbolje je reagirao Nunez. Mnogi su naravno u tom trenutku očekivali preokret, ali je onda Virgil van Dijk skrivio jedanesterac. Odgovornost je preuzeo Mitrović i pogodio za 2:1. Deset minuta prije kraja utakmice Salah je spretan pred golom Fulhama za 2:2. Na kraju je u sudačkoj nadoknadi prečku pogodio Jordan Henderson.

Kopirati
Drag cursor here to close