Nakon poraza od Radnika

Navijači Rudara napali igrače

Prvo je krenulo od naguravanja a onda su pali i udarci. Stvari su se nekako smirile tek nakon što su navijači ili bolje rečeno huligani uspjeli skinuti dresove s pojedinih igrača. Među prvima se na udaru našao Sergej Dojčinović.
Sport / Nogomet | 23. 05. 2022. u 01:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ružan kraj sezone u Semberiji. U susretu 32. kola Radnik je bio bolji od Rudara 5:2, ali će oba sastava naredne sezone igrati u nižem rangu takmičenja. Na kraju utakmice navijači Rudara koji su bili prisutni na utakmici su utrčali na teren u želji da se obračunaju sa igračima Rudara.Navijačima Rudara je to očito teško palo sve što se dešavalo u ovom klubu posljednjih nekoliko mjeseci pa su odlučili reagovati nezadovoljni igrama svojih igrača.Preskočili su ogradu na tribini i došli na stazu iza klupa za rezervne igrače gdje su ušli u fizički obračun s igračima.

Stvari nisu izgledale lijepo. Prvo je krenulo od naguravanja a onda su pali i udarci. Stvari su se nekako smirile tek nakon što su navijači ili bolje rečeno huligani uspjeli skinuti dresove s pojedinih igrača. Među prvima se na udaru našao Sergej Dojčinović.

Kopirati
Drag cursor here to close