Tri minute prije kraja

Navijači Vitessea prekinuli utakmicu

Razloga za nezadovoljstvo navijači Vitessea itekako imaju, s obzirom na to da je njihova ekipa posljednja na tabeli sa svega 12 osvojenih bodova.
Sport / Nogomet | 21. 01. 2024. u 19:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opet problemi s navijačima ili bolje rečeno huliganima u Nizozemskoj. Nešto ranije u centru pažnje bili su navijači nezadovoljnog Ajaxa, sada su na sceni bili oni Vitessea. Na utakmici protiv Feyenoorda.

Feyenoord je poveo u 22. minuti, a strijelac je u drugoj utakmici zaredom bio Lutsharel Geertruida. Domaćini su se uspjeli vratiti u 76. minuti, kada Amine Boutrah zabija svoj treći gol sezone. Sedam minuta prije kraja gol za 1:2 postiže Ondrej Lingr. Četiri minute poslije navijači Vitessea su utrčali u teren nakon čega je utakmica prekinuta.

Nakon desetak minuta utakmica je nastavljena, rezultatski na terenu se ništa nije promijenilo. Razloga za nezadovoljstvo navijači Vitessea itekako imaju, s obzirom na to da je njihova ekipa posljednja na tabeli sa svega 12 osvojenih bodova. U dosadašnjih 18. kola ekipa je ostvarila samo tri pobjede i do kraja sezone će se boriti za opstanak.

Kopirati
Drag cursor here to close