Bizarna lista

Royston Drenthe kandidat za ulogu Jamesa Bonda!

"Znam kako će Daniel Craig uskoro napustiti ulogu Jamesa Bonda. Je li to moj sljedeći posao? Mislim da bih morao dodatno popraviti svoj engleski jezik" komentirao je Drenthe za španjolsku Marcu...
Sport / Nogomet | 04. 08. 2023. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stuart Martin, Jude Law, Tom Burke, Stephen Merchant, Benedict Cumberbatch, Damson Idris, Aaron Taylor-Johnson, Rege-Jean Page, Idris Elba, Henry Cavill, James Norton, samo su neki od kandidata za ulogu nasljednika Daniela Craiga koji definitivno više neće biti James Bond. Ništa neobično. Iako se radi o kladioničarskim listama.

Ono što je zanimljivo, jeste da se među kandidatima nalazi i jedan igrač. Naime, ime Roystona Drenthea se našlo na kladionici za preuzimanje uloge Jamesa Bonda u sljedećim filmovima!
Drenthe je nekada bio igrač od kojeg se jako puno očekivalo. Pet sezona je bio član Real Marida, nakon čega su krenule posudbe. Jedno vrijeme je nosio dres Evertona, Readinga, Sparte iz Rotterdama. Jedan od njegovih posljednjih klubova je bio Kozakken Boys, trećeligaš u Nizozemskoj. U to vrijeme, Drenthe se odlučio okušati u glumačkim vodama. Sada je trenutno u Španjolskoj. 

"Kada sam se pojavio na audiciji nisam mogao vjerovati. Bio sam jako iznenađen jer prije nisam radio ništa slično. Rekli su mi da će mi javiti da li sam dobio posao u roku od nekoliko tjedana, a tri dana kasnije su me pozvali i rekli kako sam dobio ulogu. Svidjelo mi
se, neću lagati - bilo je to sjajno iskustvo i nešto što ne bih isključio da ponovim", pojasnio je Drenthe koji pojavljuje u filmu "Mocro Maffia".

"Znam kako će Daniel Craig uskoro napustiti ulogu Jamesa Bonda. Je li to moj sljedeći posao? Mislim da bih morao dodatno popraviti svoj engleski jezik" komentirao je Drenthe za španjolsku Marcu napola u šali činjenicu da se njegovo ime pojavilo na kladionici. Doduše, trenutno stoji najslabije među kandidatima pa ćete, ako Drenthe postane novi James Bond, dobiti 500 eura na jedan uloženi.

Da stvar bude apsurdnija, na ovoj kladioničarskoj ponudi, nalaze se imena još nekih nogometaša. Micah Richards ima iste šanse da postane James Bond kao i televizijski voditelj Rylan Clark. Tu su Jamie Redknapp, David Beckham, Vinnie Jones...

Kopirati
Drag cursor here to close