Društvene mreže gore

Navijači traže ostavku Sergeja Jakirovića

Dinamo je prosuo prednost od dva gola iz prve utakmice i ispao iz Konferencijske lige. Navijači glavnog krivca vide u Sergeju Jakiroviću.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2024. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo nakon debakla u Solunu (1:5) prosuo prednost od dva gola iz prve utakmice i ispao iz Konferencijske lige s ukupnih 3:5.

Glavni krivac?

Grci su šokirali Modre odmah na startu i na poluvrijeme otišli s uvjerljivih 3:0, a nakon što je Arber Hoxha smanjio zaostatak početkom drugog dijela i donio nadu svojoj momčadi, Grci su riješili pitanje pobjednika još jednim golom Koulierakisa, a potom i Andrije Živkovića iz kaznenog udarca.

Nakon šokantnog poraza, Dinamovi navijači na društvenim mrežama glavnog krivca vide u treneru Sergeju Jakiroviću i traže od novoizabranog predsjednika Velimira Zajeca da ga smijeni.

No, on to ne može učiniti čak i kad bi htio.

Naime, u Dinamovom statutu stoji da trenera ne može smijeniti ni predsjednik, ni skupština, ni izvršni odbor, već isključivo uprava većinskom odlukom.

Nju još uvijek čine Vlatka Peras kao predsjednica te Danijel Tomačić i Darko Podnar kao članovi, prenosi Slobodna Dalmacija

Podsjetimo, Dinamo je na poprilično neslavan način završio svoj nastup u Europi.

Nije pogriješio?

Premda su "Modri" već u prvom poluvremenu gubili sa 0-3, Dinamov trener smatrao je kako se nije pogriješilo u pripremi utakmice.

"Nije se pogriješilo u pripremi utakmice, prvi put otkako vodim ekipu, osjetio sam da ne želimo loptu, određeni strah. U prvom poluvremenu ništa nismo radili, svaka druga lopta je bila njihova, totalno smo podbacili, dodao je.

Otkrio je zašto nije napravio niti jednu izmjenu u poluvremenu.

"Trebali bi onda promijeniti mnogo igrača, dogovorili smo se da ćemo krenuti još deset minuta, zabili smo gol, bili smo u dobrom momentu, sada moramo izvući pouku iz ovog poraza", poručio je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close