Transfer

Navijači Intera se opraštaju od Brozovića: Nikad ti nećemo moći dovoljno zahvaliti

"Uvijek si znao pošteno natopiti svoj dres znojem, od prvog do posljednjeg dana. Hvala ti Marcelo i sretno", piše u objavi.
Sport / Nogomet | 25. 06. 2023. u 20:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugogodišnji je dirigent Interove igre i jedan od najzaslužnijih za klupske trofeje proteklih godina.

Obećana zemlja? 

Igrač je kojeg u svojim redovima žele vidjeti najbolji europski klubovi, no na vrhuncu karijere odlučio je otići u zemlju koja je posljednjih mjeseci postala obećana zemlja za brojne nogometaše.

Marcelo Brozović (30) na korak je od prelaska u saudijski Al-Nassr, vijest je koja je prostrujala nogometnim svijetom, prenose 24 sata

Novinar Gianluca Di Marzio tvrdi kako je sve dogovoreno, a drugi i još renomiraniji, Fabrizio Romano, kaže kako su klubovi u pregovorima. No, kako se čini, hrvatski reprezentativac bi u sljedećim danima trebao se pridružiti Cristianu Ronaldu u Al-Nassru.

Saudijci su prvo nudili 15 milijuna eura, što je Inter glatko odbio, no malo pomalo su povećavali ponudu i došli do konačnih 23 milijuna eura koje su Nerazzurri prihvatili.

Ostat će bez jednog od najboljih igrača, ali novac im je prijeko potreban za funkcioniranje kluba, a i zaradu će odmah preusmjeriti za kupnju Brozovog nasljednika Davidea Fratesija iz Sassuola.

Miljenik navijača  

Otkako je došao u Inter u zimu 2015. godine iz Dinama, Brozović je vrlo brzo postao nezamjenjivi kotačić u prvoj postavi.

Prošao je sve faze u Interu, od rekonstrukcije momčadi, suše bez trofeja pa potom i naslov prvaka, finale europskih natjecanja... S Meazze odlazi s pet trofeja, 330 utakmica, 31 golom i 43 asistencije.

I još važnije, sa spoznajom da je uvijek davao cijelog sebe za klub. A to navijači cijene više od svih trofeja i golova.

Najžešći navijači Intera, Curva Nord, oprostili su se od njega na društvenim mrežama.

"Nikad ti nećemo moći dovoljno zahvaliti na nogometu koji si nam prikazivao. Uvijek si znao pošteno natopiti svoj dres znojem, od prvog do posljednjeg dana. Hvala ti Marcelo i sretno", piše u objavi.

Utakmica protiv Manchester Cityja u finalu Lige prvaka tako će, čini se, Marcelu biti posljednja u dresu Intera. S malim okusom gorčine jer ne odlazi s trofejem Lige prvaka, ali može biti ponosan na sve što je postigao u talijanskom velikanu.

Kopirati
Drag cursor here to close