Za 23 milijuna eura

Di Marzio: Brozović prodan u Al Nassr

Zarađivat će plaću od 20 milijuna eura godišnje i dobiti ugovor na tri godine.
Sport / Nogomet | 25. 06. 2023. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inter je prodao Marcela Brozovića u saudijski Al Nassr za 23 milijuna eura, objavio je Gianluca Di Marzio, jedan od najpoznatijih stručnjaka za transfere na svijetu. Di Marzio donosi i detalje dogovora koji je hrvatski reprezentativac postigao s Al Nassrom oko osobnih uvjeta.

Zarađivat će plaću od 20 milijuna eura godišnje i dobiti ugovor na tri godine. Znatno je to povećanje u odnosu na 12 milijuna eura godišnje koliko je imao u Interu, a posebno u odnosu na sedam milijuna eura godišnje plaće koju mu je nudila Barcelona, prenosi Index.

Brozović tako napušta Inter nakon osam godina u kojima je sakupio 330 nastupa i zabio 31 gol te osvojio naslov prvaka Italije, dva talijanska Kupa i dva talijanska Superkupa. Sada ga čeka borba za znatno manje trofeje, ali i igranje s Cristianom Ronaldom.

Agenti su nagovarali Brozovića na Saudijsku Arabiju

Iz više izvora proteklih dana dolazile su informacije kako agenti nagovaraju Brozovića da prihvati financijski znatno izdašniju ponudu Al Nassra u odnosu na onu Barceloninu.

Katalonci su mu nudili mnogo uzbudljiviji sportski projekt i priliku za osvajanje najvećih trofeja. Također, hrvatskom reprezentativcu je bio znatno primamljiviji život u Barceloni nego u Rijadu. Ipak, na kraju se čini da će se morati naviknuti na onaj u Rijadu.

Kopirati
Drag cursor here to close