Novo iskustvo

Navijači Aston Ville zabrinuti izgledom svlačionice u Mostaru

Navijači Aston Ville, čiji će klub uskoro gostovati u Mostaru, razočarani su izgledom svlačionice na stadionu Pod Bijelim Brijegom
Sport / Nogomet | 30. 10. 2023. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su AZ Alkmaar i Legia već gostovali u Mostaru, sada je red da Zrinjski ugosti Aston Villu u grupnoj fazi Konferencijske lige. To će biti posljednji domaći meč u grupnoj fazi za Mostarce, ali i najveći spektakl za sve navijače ovog kluba, prenosi Oslobođenje.

Međutim, navijače Aston Ville zabrinulo je stanje svlačionice na stadionu Pod Bijelim Brijegom. Na stranici koju prate navijači ovog tima iz Birminghama, podijeljena je slika iz meča Zrinjski - Legia, koji je završio pobjedom gostiju rezultatom 2:1.

Aston Villu je iznenadila mala veličina svlačionice i njen opći izgled. Tim iz Birminghama je navikao igrati pod znatno boljim uvjetima, pa će ova svlačionica predstavljati sasvim novo iskustvo za njih.

"Ovo je svlačionica koja čeka naše momke u posljednjem meču grupne faze. Ova fotografija je nastala u utakmici Zrinjskog i Legije", objavljeno je na Facebook stranici "Up The Villa", na kojoj se okupljaju navijači engleskog kluba.

Meč između Zrinjskog i Aston Ville na programu je 14. prosinca i počet će od 18 sati i 45 minuta. Bit će to posljednje kolo grupne faze.

Kopirati
Drag cursor here to close