Traženi Čapljinac

I Napoli želi Josipa Šutala?

Izvori Sportskih novosti kažu da je Napoli za Šutala spreman platiti nešto više od 20 milijuna eura plus bonuse.
Sport / Nogomet | 27. 07. 2023. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Petar Bočkaj jutros iznenadno napustio Maksimir i otputovao na pripreme Pafosa u Austriju, u Maksimiru se očekuju i novi transferi.

Treba svakako zabilježiti da je za Josipa Šutala stigla nova ponuda, osim one za koju su odaslali Fiorentina i Ajax. U plavi dom se s ponudom javio prvak Italije - Napoli!

Izvori Sportskih novosti kažu da je Napoli za Šutala spreman platiti nešto više od 20 milijuna eura plus bonuse. Ponuda je najbolja od svih dosadašnjih kad se radi o Josipu. Vidjet ćemo kako će u Maksimiru reagirati...

Također, bit će i transfera koji neće biti spektakularne prirode, ali će klub svakako odteretiti kad se radi o financijskoj strani. S trenerom Sandrom Perkovićem u Maksimiru, trenira jedna kompletna momčad u sastavu Farsi Krkalić, Dominik Braun, Daniel Štefulj, Filip Brekalo, Matej Mamić, Alessio Tonon, Fran Tomek, Ivan Šaranić. Vinko Rozić, Ivan Laća i Sandro Kulenović.

Sve su to igrači na koje Igor Bišćan ne računa, a radi se o vrlo kvalitetnim dečkima koji bi u nekom drugom klubu imali svoje mjesto. Sljedećih dana očekuju se njihove posudbe i transferi.

Kopirati
Drag cursor here to close