Borac u Beču

Vranješ: Možemo iznenaditi protivnika

"Mislim da su momci spremni i da će dati maksimum. Ne bih sad ulazio u te neke pojedinosti što smo analizirali, ali mislim da, ako pogledate našu ekipu, da smo dobili dosta na brzini i na iskustvu", reći će Vranješ.
Sport / Nogomet | 27. 07. 2023. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Austrija Beč je protivnik Borca u drugom pretkolu Konferencijske lige. Klub koji je 24 puta bio prvak Austrije, 27 puta osvajač Kupa, klub koji je igrao finale Kupa kupova 1978. godine. Prošle sezone je Austrija igrala Konferencijsku ligu, prije toga i Europsku ligu, Ligu prvaka. Veliki izazov svakako za ambiciozni Borac ove sezone.

"Austrije je jedan kvalitetan protivnik, biće to zahtjevna utakmica kako fizički tako i taktički. Mislim da je ekipa dobro radila na pripremama i učinit ćemo sve da sutra napravimo dobar rezultat i da imamo dobru uvertiru pred meč u Banjaluci. Mislim da su momci spremni i da će dati maksimum. Ne bih sad ulazio u te neke pojedinosti što smo analizirali, ali mislim da, ako pogledate našu ekipu, da smo dobili dosta na brzini i na iskustvu. Uz neke stvari koje smo se dogovarali, mislim da možemo iznenaditi protivnika. Znamo svi da oni igraju taj visok presing i da su fizički spremni, ali skautirali smo ih i vidjeli da tu ima mnogo nedostataka i puno prostora. Opet ponavljam, ako budemo skoncentrirani svih 90 minuta, mislim da im možemo napraviti mnogo problema", naglasio je jedan od iskusnijih u sastavu Borca Stojan Vranješ.

Prva utakmica između Austrije i Borca igra se večeras na stadionu Generali Arena u Beču s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close