Seria A

Napoli uvjerljivo protiv Salernitane

Torino i Sassuolo su odigrali 1-1.
Sport / Nogomet | 23. 01. 2022. u 17:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 23. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je pobijedio "fenjeraša" Salernitanu sa 4-1, dok je Torino, kojeg vodi hrvatski trener Ivan Jurić, odigrao 1-1 protiv Sassuola.

Napoli je rutinski stigao do bodova protiv Salernitane koja upisala već sedmi poraz u zadnjih osam susreta. Golove za domaćine postigli su Juan Jesus (17), Dries Mertens (45+4-11m), Amir Rrahmani (47), te Lorenzo Insigne (53-11m), dok je za goste zabio Federico Bonazzoli (33).

Torino i Sassuolo su odigrali 1-1. Arnaldo Sanabria je u 16. minutio doveo domaćine u vodstvo, a izjednačio je Giacomo Raspadori u 88. minuti. Josip Brekalo je za Torino igrao do 70. minute kada je umjesto njega u igru ušao Marko Pjaca.

Spezija je pobijedila Sampdoriju sa 1-0, a gol odluke zabio je Daniele Verde u 69. minuti. Martin Erlić je u pobjedničkom sastavu igrao cijeli susret, piše HRT.

U prvom nedjeljnom susretu Cagliari i Fiorentina su igrali 1-1. Bila je to uzbudljiva utakmica na Sardiniji s dva gola, dva promašena penala i crvenim kartonom.

U osmoj minuti penal je promašio igrač gostiju Biraghi, a domaći su poveli u 47. minuti preko Brazilca Joao Pedra. Isti igrač je u 68. minuti promašio kazneni udarac, a Fiorentina ostala bez isključenoga Španjolca Odriozole. U 75. minuti Fiorentina je izjednačila preko Sottila.

Večeras se još sastaju Empoli i Roma, te u derbiju Milan i Juventus.

Na ljestvici vodi Inter sa 53 boda ispred Napolija koji ima 49 i Milana sa 48 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close