Spasiti ga može samo Brazil

Potvrđena kazna: Slavni nogometaš osuđen na 9 godina zatvora

Incident za koji je osuđen se dogodio u Milanu 2013. godine kada je Robinho sa svojim prijateljem Ricardom Falcom silovao 23-godišnjakinju.
Sport / Nogomet | 19. 01. 2022. u 20:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivša zvijezda Milana, Real Madrida i Manchester Cityja Robinho mora u zatvor. Prema pisanju Corriere dello Sporta, brazilski je napadač izgubio i zadnju žalbu u svojem slučaju u kojem je osuđen za silovanje i čeka ga devet godina zatvora.

Robinho se kroz godine žalio na više razina, ali na kraju su svi potvrdili presudu i sada ga čeka dugotrajni zatvor. Incident za koji je osuđen se dogodio u Milanu 2013. godine kada je Robinho sa svojim prijateljem Ricardom Falcom silovao 23-godišnjakinju.

Iako je Brazilac tvrdio da je sve bilo dobrovoljno, telefonski razgovori i poruke koje su predočene kao dokaz su pokazale da je odbijen više puta. Sud Corte di Cassazione u Rimu koji predstavlja najvišu instancu za žalbe, sada mu je ukinuo i zadnju nadu pa bi 38-godišnjak morao odslužiti kaznu koja mu je propisana.

Ipak, izgleda da bi se mogao i izvući i mirno živjeti u rodnom Brazilu čiji ustav zabranjuje izručenje svojih državljana u druge zemlje. Italija može od Brazila tražiti da tamo odsluži kaznu, no nije sigurno ni da će se to dogoditi. Brazilac je zadnju utakmicu u karijeri odigrao još 2020. godine. Santos ga je doveo tog ljeta, a onda samo šest dana kasnije i otpustio zbog teških optužbi koje su sada i potvrđene.

Kopirati
Drag cursor here to close