Serie A

Napoli novom pobjedom korak bliže naslovu, slavio i Juventus

Pobjedom preotiv Cremonese od 3-0 nogometaši Napolija napravili su još jedan korak bliže osvajanju naslova prvaka, prvog nakon 1990. godine.
Sport / Nogomet | 12. 02. 2023. u 23:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 22. kola Serie A Napoli je pred svojim navijačima rutinski porazio "fenjeraša" Cremonese sa 3-0 i sada ima ogromnih 16 bodova više od Intera, koji ima susret manje.

Domaćin je poveo u 21. minuti golom Gruzijca Khviče Kvaratšhelija, na 2-0 je povećao Victor Osimhen u 65. minuti, a konačnih 3-0 postavio je Eljif Elmas u 79. minuti. GOLOVI

Juventus je u Torinu pobijedio Fiorentinu sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Adrien Rabiot u 36. minuti.

Torinska "Stara dama" je u 59. minuti zabila i drugi pogodak, no gol Dušana Vlahovića je poništen nakon pregleda video snimke zbog zaleđa. Istu sudbinu doživio je i pogodak gostujućeg veznjaka Gaetana Castrovillija u 89. minuti.

Gol koji je zabila momčad Fiorentine poništen je zbog zaleđa i to nakon intervencije video pomoćnika. Najzanimljiviji detalji OVDJE

Bila je to druga ligaška pobjeda Juventusova u nizu, nakon tri kola bez slavlja, dok je Fiorentina već pet kola bez pobjede.

U ranije odigranom susretu Monza je gostovanju pobijedila Bolognu sa 1-0. Jedini gol zabio je Giulio Donati u 26. minuti. Najzanimljiviji detalji OVDJE

Monza je ovom pobjedom produžila niz bez ligaškog poraza na sedam kola skočivši na deveto mjesto na ljestvici sa 29 bodova, piše Hina.

       
Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close