Sve je jasno u skupini A

Napoli melje, rekordni hat trick Salaha

Egipćanin je za šest minuta i 12 sekundi postigao najbrži hat trick u povijesti Ligi prvaka. Salah je tako preskočio Gomisa iz Lyona koji je protiv Dinama 2011.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2022. u 00:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Napolija se teško mogu sjetiti kada je njihov klub izgledao ovako kako izgleda na Europskoj sceni ove sezone. Igra Napoli sjajno, atraktivno, efikasno. Momčad je postigla 17 golova u četiri susreta Lige prvaka, u prvenstvu 22 kroz devet kola.

Ajax je već do dvadesete minute bio u velikim problemima. Lozano (4) i Raspadori (16) su osigurali veliku prednost domaćoj momčadi. Ajax naravno nije zaboravio igrati, Klaassen je na otvaranju drugog dijela to potvrdio, međutim, Kvaratskhelia koji je do ove sezone za većinu bio totalna nepoznanica realizira najstrožu kaznu za plus dva u 62.minuti.Istom mjerom uzvratio je Bergwijn (83), no sve Ajaxove nade srušio je Osimhen (89).

Nevjerojatnu utakmicu je vidjela publika na Ibroxu. Navijači Glasgow Rangersa su se ponadali da nešto mogu napraviti
protiv Liverpoola nakon što je Arfield doveo domaćine u vodstvo. U tom trenutku nisu ni mogli slutiti što će dogoditi njihovoj momčadi prije svega u drugom dijelu. Firmino je u 24. minuti vratio utakmicu na početak što je ustvari bio rezultat prvog poluvremena. Rezultat kojim su bili zadovoljniji gosti.

Međutim u nastavku su Redsi trpali, dok su igrači Glasgow Rangersa jedan po jedan otpadali zbog ozljeda. Connor Goldson, pa nakon njega Ryan Jack. Firmino i Nunez su riješili sve dileme, prije nego što će Salah s klupe ući u igru. Egipćanin je za šest minuta i 12 sekundi postigao najbrži hat trick u povijesti Ligi prvaka.

Salah je tako preskočio Gomisa iz Lyona koji je protiv Dinama 2011. godine za osam minuta zabio tri gola. Zanimljivo je da mu je za sva tri gola asistirao Jota. Konačnih, za Glasgow sumorno teških 1:7 postavlja Elliott. U ovoj skupini dileme ne bi trebalo biti, jer će Napoli i Liverpool dalje u nokaut fazu, Ajax vrlo vjerojatno u Ligu Europe.

 

Kopirati
Drag cursor here to close