Kaos u ekipi

Ukrajinci nakon poraza od Rumunjske izbacili izbornika iz svlačionice...

Oleksandar Zinčenko i Andrij Lunin poslali su izbornika Sergeja Rebrova izvan svlačionice i očitali bukvicu ostalim igračima u reprezentaciji Ukrajine.
Sport / Nogomet | 18. 06. 2024. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponedjeljak je bio dosad vjerojatno najšokantniji dan na Euru u Njemačkoj, a pobjeda Rumunja 3:0 protiv Ukrajine za mnoge neutralne promatrače najveće je iznenađenje turnira.
Nije bio problem poraz Ukrajine, koja je uoči utakmice slovila za blagog favorita, nego u načinu na koji su izgubili.

Rumunji su ih doslovce pregazili, nadtrčali su ih, nadigrali i na koncu slavili visokim rezultatom. To je označilo uzbunu u ukrajinskoj svlačionici, a situacija je eskalirala u svađu koja je zamalo prerasla u fizički obračun, pišu njemački mediji.

Vođe u svlačionici odlučile pozvati cijelu momčad na red i pokušale detektirati uzroke ovako teškog poraza. Bild navodi kako na tom sastanku nije bilo ukrajinskog izbornika Serhija Rebrova jer su glavni igrači to željeli riješiti bez njega, pa su ga uoči sastanka izbacili iz svlačionice i započeli žučnu raspravu koja je prerasla u svađu.

Kolo su vodili Andrij Lunin i Oleksandar Zinčenko te tako pokušali trgnuti ostatak momčadi, a da se glavne zvijezde probude, pobrinule su se izbornikove riječi na konferenciji za medije.

"Mi predstavljamo Ukrajinu na ovom turniru, to je važan trenutak za cijelu naciju. Igrači su primali poruke od ratnika, od vojnika u prošlosti. Svaki igrač mora dati sve od sebe, najbolji najprije, a ako neće, bit će teško", rekao je Rebrov, prenosi Gol.hr. 

Kopirati
Drag cursor here to close