"Željo je veći klub od Zrinjskog"

Verbalni sukob Mulalića i Jakirovića, trener Zrinjskog optužen da je prepotentan

Nakon pobjede Zrinjskog 1:0 na Grbavici dva trenera obaju momčadi, Edis Mulalić i Sergej Jakirović, ušli su u žestoku raspravu nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 08. 10. 2022. u 19:37 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treneri Željezničara i Zrinjskog nisu se željeli pojaviti pred kamerama na standardnom davanju izjave nakon utakmice, jer očito su i jedan i drugi bili uzrujani nakon žustre međusobne rasprave nakon utakmice.

Što su pričali svoju verziju je dao trener Željezničara Edis Mulalić.

"Prva utakmica kad je bila dole u Mostaru, kad smo se, zamisli, usudili da pobijedimo velikog Zrinjskog. Nemam ništa protiv gospodina Jakirovića, ali izjava nakon te utakmice je bila u smislu, ‘mene ne interesuju posljedice, da nam je liga tu gdje je, da je Željo na valjanje uzeo bodove‘, samo na opasku moju, da li je to bilo isto danas, samo kontra slučaj, on tako nije vidio utakmicu, riječ po riječ ode to u drugom smjeru", govorio je poslije utakmice Mulalić te nastavio:

Foto: Damir Hajdarbašić, fkzeljeznicar.ba / Edis Mulalić

"Željo je veći klub od Zrinjskog, on nameće putem medija drugu priču, ja nemam ništa protiv njega, ako je tad bio seljakljuk sa strane Želje, što je danas bilo od strane njegove ekipe? U drugom dijelu nije bilo 12 minuta aktivne igre, ako ga je to uvrijedilo, te stvari prepotentne, ja sam normalan, skroman, ali nemoj da gledamo stvari sa visine, nije to tako. Ako si realan bio tada, što je danas bilo? Je li opet Željo bio seljak? Dabogda ti trenirao Dinamo Zagreb, ali ne znam...".

Jakirović je demantirao da je takve stvari rekao nakon prve utakmice, ali je zahtijevao da presice budu odvojene.

"Neka ostane među nama, ali nije bilo korektno. Nije istina da sam rekao da je tada seljakluk bio, možete to pogledati na youtube kanalu Zrinjskog", komentirao je verbalni sukob Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close