Uoči derbija sa Željezničarom

Jakirović: Očekujem vrhunsko navijanje s obje strane, o takvim utakmicama sanja svaki igrač

Jakirović ističe kako Željezničara očekuje ''agresivnog, koji će pružiti čvrstu utakmicu''
Sport / Nogomet | 07. 10. 2022. u 11:29 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi derbi za 'Plemiće', ovoga puta na Grbavici, igra se u srijedu u 17 sati, a sudeći po euforiji koja ovih dana vlada na sarajevskim i mostarskim ulicama, obje momčadi mogu očekivati uzavrelu atmosferu.

''Očekujemo da nastavimo dobru igru, pogotovo kada bismo nastavili igrati kao u prethodna tri kola gdje smo dali osam golova. Prema naprijed ćemo stvarati svoje prilike i to neće biti upitno'', kazao je trener HŠK Zrinjski, Sergej Jakirović, koji je i sam svjestan kakva ih atmosfera čeka.

''Uzavrela atmosfera sigurno, ali imamo tu iskustva, pogotovo nakon Europe i daj Bože da svaka utakmica u ligi bude poput ove sutrašnje''.

Jakirović ističe kako Željezničara očekuje ''agresivnog, koji će pružiti čvrstu utakmicu''

''Pokušat će nam parirati u svim segmentima i sigurno da će htjeti nametnuti jači tempo, ali mi zaista možemo igrati puno minuta na toj razini tako da nam i to odgovara'', kazao je.

Foto: Bljesak.info / Sergej Jakirović uoči utakmice protiv Željezničara

''Željezničar je sada dosta uigranija ekipa u odnosu na prošlu sezonu, imaju kostur momčadi, više ideja, a doveli su i dosta zanimljive igrače, tako da mi moramo biti na nivou i nametnuti svoju igru i maksimalno se potruditi i prezentirati u najboljem svjetlu''.

Video: Jakirović uoči derbija protiv FK Željezničara

Dotakao se Jakirović i Francuza koji je doveden na probu.

''Naljutili su me pojedinci koji su pisali da smo mi njega doveli, već se spominju otkupne klauzule i slično što je apsolutno netočna informacija. Dečko je preporučen i doveden je na probu, jer jedno je kad ti pošalju video 'highlightsa', a drugo je kada to vidiš uživo, tako da se još ništa ne zna. Zasad se čini kao solidan igrač, ali definitivno nećemo uzimati nekoga tko nam neće biti pojačanje'', naglasio je i još jednom se dotakao atmosfere.

''Ma na Grbavici je prelijepo, tamo mi je čak najdraže igrati kada su u pitanju gostujuće utakmice. Uvijek dobro popunjen stadion, najbolja akustika. Mnogo ljudi dolazi i iz Mostara, tako da očekujem vrhunsko navijanje s obje strane, a takva atmosfera nam je samo dodatni motiv jer zaista svaki igrač sanja o takvim utakmicama, jer nogomet se i igra zbog toga'', zaključio je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close