Bivši izbornik reprezentacije BiH

Nakon debakla, Petev ponudio ostavku

Odlazi uz solidan omjer, 25 pobjeda, pet remija i sedam poraza. Jeste da je bio prvi nakon sedam utakmice bez, međutim, bio je izuzetno težak i neugodan. Nordsjaelland je slavio 7:1.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2023. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukupno je na klupi Ludogoretsa u novom mandatu proveo 37 utakmica. U poređenju s prvim, to je 58 utakmica manje. Gledajući broj utakmica u ostalim klubovima i reprezentacijama to je najviše još od Cipra AEL Limassola (43).

Odlazi uz solidan omjer, 25 pobjeda, pet remija i sedam poraza. Jeste da je bio prvi nakon sedam utakmice bez, međutim, bio je izuzetno težak i neugodan. Nordsjaelland je slavio 7:1. Ivaylo Petev je nakon ove utakmice odlučio podnijeti ostavku.

"Ne mogu objasniti kako smo primili pet, šest golova. Ovo je neodgovorno i želim se ispričati navijačima. Na ovaj način nedopustivo je primiti toliko golova. Toliko mi je neugodno da to ne mogu opisati. Vidjeli ste i sami, kao da igramo protiv Manchester Cityja. To se dogodilo prvi put u mojoj karijeri. Razumijem da te ubila utakmica, i to greška za greškom.

Nakon 4:1 bilo je jako teško. Imali smo inicijativu 20 minuta, ali napravili smo još jednu grešku i sve pao dolje. Možda će ovaj poraz djelovati otrežnjujuće. Svi moraju preuzeti odgovornost, pa i ja. Ako se sada svi osjećaju kao ja, to se više neće ponoviti", zaključio je Petev.

Kopirati
Drag cursor here to close